Ahoj prodám přístavek 9 na 11.12 za 149 kc hraje Pepa Vojtek . Zbyněk to v terminách nemá a Marian je pryč . zaricidrak@seznam.cz
Diskuze
Vstupenka na Draculu
Dáša | 08.11.2009
Pokud by někdo měl zájem nabízím 1 vstupenku na Draculu na 14.11. od 14.00 hod. Je to 15. řada, sedadlo 26, cena Kč 500,-- (původní cena Kč 699,--). Ozvěte se na cikankovad@centrum.cz.
Pepu jako Draculu neee!
partygirl25 | 08.11.2009
Po 10 předešlých shlédnutých představeních Draculy kdysi, když bylo jeho první původní představení jsem se odhodlala na obnovené představení v novém provedení a obsazení, musím říci, že výkon Pepy Vojtka mne zarmoutil. A to předesílám, že jsem proti němu nikdy nic neměla, ba naopak, v Kabátech ho docela můžu. Ale...na Draculu se jednak vůbec nehodí - jednak to má být pořádný kus chlapa a ne takový skřítek jako je Pepa, kdy půlka kolegyň z muzikálů je o hlavu větší a navíc ten zpěv...romantické procítěné pasáže vychraptěné naprosto bez citu, půl představení odrecitováno. Ať se na mne nikdo nezlobí, ale školenému hlasu a citu ve zpěvu Dana Hůlky se to nevyrovná ani zdaleka a to nemluvím o žalostném hereckém výkonu, kdy jsem půl představení přemýšlela, zda se nezmítá v epileptickém záchvatu. Prostě z původního Draculy to nemělo ani 50%, pryč byla kvalita, kouzlo, radost z muzikálů, ach jo, no prostě Pepu v Draculovi už nikdy, seděla jsem v druhé řadě a chvílemi jsem radši koukala jinam, než na něj...to už to radši znovu neuvidím, škoda. Fakt mne zklamal. Pepo, zůstaň radši v Kabátech, tam jsi fakt dobrej...